Services voor particulieren

 

Plaagdieren in huis? Daar zit je niet op te wachten! Toch komt het regelmatig voor. Gelukkig zijn er volop methoden om ongewenst bezoek te voorkomen én om ze milieuvriendelijk weer de deur te wijzen. P.E.S.T. Nederland adviseert en assisteert je bij het voorkomen en beheersen van plaagdieren in en om huis.

 

Ongediertebestrijding voor particulieren door beheersing

 

P.E.S.T. staat voor Plaagdier, Educatie, Strategie, Taskforce. Bedrijven, maar ook particulieren staan we bij in het voorkomen én beheersen van plaagdieren. Met onze jarenlange ervaring zijn we in staat iedere mogelijk plaag te beheersen en hebben we een groot netwerk van specialisten dat ons daarbij assisteert. Hierbij staat aandacht voor dier en milieu voorop. Niet lukraak aan de slag met chemische bestrijdingsmiddelen, maar het probleem aanpakken bij de bron en zoeken naar natuurlijke en praktische aanpassingen.

 

ongediertebestrijding voor bedrijven

Maatwerk voor plaagdierbestrijding in en om huis

Iedere woning is anders en dat geldt ook voor de omgeving waarin het huis staat. Wanneer je een overlast hebt van plaagdieren komen we bij je langs. We bekijken de situatie en letten op risicofactoren die een plaag in de hand kunnen werken. Maar naast ongediertebestrijding voor particulieren, werken we liever aan preventie. Door de situatie zo aan te passen, dat ongedierte geen kans heeft en de plaagdruk in en om je huis afneemt. Zo beschermen we samen je huis en je gezin tegen plaagdieren.

 

Monitoring en onderzoek

Een belangrijk onderdeel van ongediertebestrijding voor particulieren is monitoring en onderzoek. Plaagdierenbeheersing is tenslotte een langdurig proces. Door veranderde situaties kan de plaagdruk toenemen en heb je opeens tóch ongewenst bezoek. Samen met jou houden we de situatie het hele jaar door in de gaten. Als we het vermoeden hebben van plaagdieren in en om het huis, kunnen we snel schakelen en beperken we overlast. Dat voelt wel zo veilig en vertrouwd.

Maak je je zorgen over plaagdieren in of om je huis? Neem dan contact met ons op via de button hieronder!