Gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je bezoek aan pestnederland.nl. De website van P.E.S.T. Nederland is aan je ter beschikking gesteld onder voorbehoud van jouw naleving van de voorwaarden die hieronder uiteengezet worden, de zogenaamde Gebruiksvoorwaarden. Lees dit document aandachtig door vóórdat je onze website bezoekt of gebruikt. Door de toegang tot of het gebruik van deze website, ga je ermee akkoord dat je gebonden bent aan de voorwaarden voor het gebruik. Wanneer je niet gebonden wilt zijn aan onze voorwaarden, kun je de website weer verlaten.

Wijziging van de gebruiksvoorwaarden

Pestnederland.nl behoudt zich het recht voor om de voorwaarden en mededelingen te allen tijde te wijzigen. Dergelijke wijzigingen zijn direct na plaatsing van kracht. Je bent daarom zelf verantwoordelijk voor het regelmatig beoordelen van deze gebruiksvoorwaarden en andere voorwaarden en mededelingen die wij op pestnederland.nl plaatsen. Wanneer je onze website blijft bezoeken ga je akkoord met de gewijzigde voorwaarden.

Privacy

Lees ook ons privacy beleid dat geldt rondom je bezoek aan onze website. Zo ben je op de hoogte van de manier waarop we omgaan met jouw gegevens.

Elektronische communicatie

Wanneer je je gegevens achterlaat op pestnederland.nl of ons e-mail stuurt, communiceer je elektronisch met ons en stem je ermee in dat we contact met je kunnen opnemen. We gaan ervan uit dat alle overeenkomsten, mededelingen, bekendmakingen en andere mededelingen die we elektronisch doen voldoen aan alle gestelde wettelijke eisen.

Copyright en licenties

De volledige inhoud van deze website, met inbegrip van, maar niet beperkt tot: tekst, afbeeldingen, logo’s, knoppen, video en digitale downloads zijn eigendom van pestnederland.nl of haar leveranciers en andere partners. Hiermee zijn ze beschermd door nationale en internationale auteursrechten en merkenrecht. Zonder toestemming mag je geen inhoud van de website wijzigen, kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, uploaden, posten, verzenden of distribueren.

Je kunt content van onze website uitsluitend afdrukken of downloaden voor eigen, niet-commercieel gebruik, op voorwaarde dat je ermee akkoord gaat geen auteursrechten of eigendomsvermeldingen te wijzigen of te verwijderen. Ben je van mening dat de inhoud op onze website een schending vorm van het auteursrecht van een andere partij, neem dan onmiddellijk contact met ons op via info@pestnederland.nl om ons hierover te informeren.

Wanneer je ons bestanden, zoals foto’s, logo’s of teksten stuurt, geef je ons daarbij akkoord om deze content te reproduceren, distribueren, verzenden, wijzigingen en gebruiken op onze website en in onze communicatie.

Licentie en website toegang

Pestnederland.nl verleent je een beperkte licentie voor toegang tot en persoonlijk gebruik van deze website. Je kunt hem niet downloaden (anders dan voor caching doeleinden) of wijzigen, tenzij je daar uitdrukkelijk toestemming voor hebt. Deze website of delen ervan mogen niet worden gereproduceerd, gedupliceerd, gewijzigd, gekopieerd, verkocht, doorgegeven of anderszins geëxploiteerd voor commerciële doeleinden zonder toestemming van P.E.S.T. Nederland. Ook mag je ons logo of andere merkgebonden informatie niet gebruiken zonder schriftelijke toestemming van P.E.S.T. Nederland.

Het is niet toegestaan meta tags of andere ‘verborgen tekst’ die gebruikmaakt van pestnederland.nl of enig ander derivaat van ons domein of onze bedrijfsnaam te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van P.E.S.T. Nederland. Met onze toestemming krijg je een beperkt, herroepbaar en niet-exclusief recht om een hyperlink naar onze homepage te maken, zolang de link de bezoekers niet leidt naar valse, misleidende, vernederende of anderszins aanstootgevende materie.

Pestnederland.nl kan niet garanderen dat bestanden die je op onze website kunt downloaden vrij zijn van virussen, wormen of andere code die vervuilende of destructieve eigenschappen met zijn meebrengt. Het is je eigen verantwoordelijkheid om je eigen systeem te beveiligen tegen negatieve invloeden van buitenaf.