Call for a Free Quote

(+31) 640 022 184

Beetles

Caterpillars

Termites

Spiders

Moths

Ants

P.E.S.T. Nederland

Een plaag is nooit welkom. Niet in je bedrijf én niet in je huis. P.E.S.T. Nederland is gespecialiseerd in de beheersing van plaagdieren. Ongediertebestrijding bij bedrijven en particulieren met aandacht voor mens, milieu en dier. Zo voorkomen we overlast van alle soorten plaagdieren. Van bedwantsen tot zilvervisjes en alles daar tussenin. Met duidelijke adviezen en praktische preventieplannen en als het echt niet anders kan met doelgerichte beheersing met aandacht voor de ecologie.

Onze werkwijze in het kort

Bij een melding van overlast van plaagdieren komen we bij je langs om de situatie te beoordelen. Zo nodig pakken we het probleem aan bij de bron. Daarbij gebruiken we bij voorkeur natuurlijke middelen, met aandacht voor mens, milieu en dier. Chemische bestrijdingsmiddelen richten vaak meer schade aan dan we willen. Dit zijn dan ook écht de laatste redmiddelen. Liever houden we ons bezig met preventie. Een reparatie, schoonmaakbeurt of andere werkwijze kunnen al een groot verschil maken. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste feiten en innovaties op het gebied van plaagdierbestrijding en kunnen je zo voorzien van praktisch en actueel advies.  

Heb je twijfels over een mogelijke plaag of wil je advies over de preventie ervan? 

Advies en begeleiding van bedrijven en organisaties

Naast de bestrijding van ontstane plagen ondersteunen we organisaties, zoals horecabedrijven, supermarkten en zorginstellingen bij de preventie en beheersing van plaagdieren. We doen risico-inventarisaties en verzorgen monitoring en rapportages. Zo adviseren we eenmalig of periodiek over hygiëne en onderhoud, waarmee we ongewenst bezoek kunnen voorkomen. Hiermee kunnen deze organisaties voldoen aan de eisen voor certificering en de voorschriften van hun verzekeraars. Onze serviceabonnementen sluiten aan bij de behoefte van iedere soort organisatie. We verzorgen trainingen voor personeel, bijvoorbeeld op het gebied van voorraadprotocollen. Zo houden wij samen de situatie onder controle en de plaagdieren buiten de deur.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie en bij overlast van plaagdieren.