Over ons

Advies en preventie

Wij hebben jarenlang ervaring met het beheersen van plaagdieren. Van bedwantsen tot zilvervisjes en alles daar tussenin. En omdat we al zolang meedraaien in deze wereld, weten we ook goed wanneer en waarom ze op bezoek komen én dus hoe we dit kunnen voorkomen. Ons werk bestaat dus niet alleen maar uit het bestrijden van plaagdieren, maar voornamelijk uit het adviseren bij de preventie van deze bezoekers. We bezoeken bedrijven en particulieren, monitoren de situatie en sturen bij waar nodig. Bij een melding van ongedierte beoordelen we eerst de situatie en de mogelijke bron van de overlast. Die bron pakken we aan, om zo de plaagdruk onder de tolerantiegrens te brengen. Die grens verschilt per situatie. Vervolgens zoeken we naar natuurlijke oplossingen op basis van onze kennis van ecologie. Chemische bestrijdingsmiddelen gebruiken we pas als er écht geen andere oplossing is.

Hoe wij het doen

Ongediertebestrijding vinden we een naar woord bij P.E.S.T. Nederland. Wij hebben het liever over plaagdierenbeheersing. Dat klinkt vriendelijker én sluit ook veel beter aan bij onze werkwijze. Wij komen niet, gehuld in pakken, met chemische bestrijdingsmiddelen binnenstormen. Wij kiezen voor een aanpak vanaf de bron, werken zoveel mogelijk milieu- en diervriendelijk én stellen preventie voorop. Voorkomen is beter dan genezen, ook als het gaat om ongewenst bezoek in huis of in het bedrijf.

Vooruitstrevend en op de hoogte

Met praktische adviezen en preventieplannen op de werkvloer houdt ons werk niet op. We zijn altijd vooruitstrevend in wat we doen. We blijven zo goed mogelijk bij als het gaat om de ontwikkelingen op het gebied van plaagdierbestrijding. Deze wereld is volop in beweging, waarbij steeds meer aandacht is voor het milieu, de volksgezondheid en het dier. Maar ook als het gaat om de certificeringen en de eisen daaraan voor onze opdrachtgevers zorgen we voor parate kennis. Zo kunnen we hen écht ontzorgen bij het voorkomen én beheersen van plaagdieren in het bedrijf én thuis.

Bug Control & Removal

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices.

Caterpillar Control

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices.

Spider Control

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of vermoed je plaagdieren in of om je bedrijf of woning? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Bel vrijblijvend

  • Plaagdier
  • Educatie
  • Strategie
  • Techniek

Newsletter